Overslaan en naar de inhoud gaan
Winkels
om trots op te zijn

Landwinkel bewust & bijzonder!

Al bijna 20 jaar is een bewuste en bijzondere wereld voor de Landwinkels een tweede natuur. Eigenaren en medewerkers weten hoe belangrijk het is om dag en nacht op authentieke wijze bezig te zijn met het veelal agrarische bedrijf. En dat kleinschaligheid en samenwerking waardevoller is dan op grote schaal produceren. Want alleen dan kan je de ware smaak realiseren van (agrarische) delicatessen en streekproducten en deze in een Landwinkel op bijzondere wijze presenteren. Ze vertellen graag waar en door wie een product gemaakt wordt, waarom het zo lekker smaakt en welke bewuste keuzen zij maken voor de natuur, het dier, de mens en de maatschappij.

Steeds meer zie je bij de Landwinkels extra beleving in hun prachtige en gastvrije omgeving, denk aan horeca, speelweiden, workshops en kinderboerderijen. 

Iedere Landwinkel is aangesloten bij de coöperatie waarin inmiddels zo’n kleine honderd Landwinkels onderdeel van uitmaken. En dat is mooi, want daarom kan een Landwinkel ook andere mooie agrarische delicatessen en streekproducten aanbieden. Een Landwinkel kan dan ook terecht zeggen dat men het mooiste en meest complete assortiment en beleving te bieden heeft dat in Nederland direct van het agrarische bedrijf afkomstig is.

Er wordt perspectief geboden voor de bewuste consument, de kleinschalige agrarische bedrijven, de prachtige natuur, het dierenwelzijn en een mooiere maatschappij.

 

Hillegom

Landwinkel de Oosteinde

Landwinkel in tuincentrum Oostereinde in 2022 geopend!

Ressen

Landwinkel de Woerdt in Ressen

Ontdek het boerderijterras van familie van Olst!

Rossum

Landwinkel de Overscharen Rossum

Bianca en haar team staan voor u klaar!

Overasselt

Landwinkel Wagenberg Overasselt

Het bedrijf van familie Van Wagenberg is aangesloten bij ‘Klasse-boere...

Afferden

Landwinkel de Zandroos Afferden

Ken jij de lekkernijen van Catootje al?

Middelburg

Landwinkel Weststrate Middelburg

Kijk gerust eens rond in Zeeland bij Landwinkel Weststrate;)