Overslaan en naar de inhoud gaan
Kaas
van de boer

De Boer z’n Kaas

Bijzondere streekproducten zorgt altijd voor extra genieten. Voor jou of diegene waar je graag goed voor zorgt. Maar het genieten gaat inmiddels verder dan smaakvol eten en mooie momenten. Want er is pas echt sprake van een smaakvol leven als we meer verbonden zijn met de vakmensen van het land en we respectvol omgaan met dier en natuur. En ontdekken wat deze wereld nog meer voor moois te bieden heeft.

We presenteren daarom met trots ‘De Boer z’n Kaas’. Een selectie van de beste lokale koekazen, rechtstreeks van de boerderij. Vers van het mes of voorverpakt. In stukken of plakken, jong, belegen of oud. Hard of zacht. Met bijzondere ingrediënten of de specifieke smaak van het seizoen. Altijd vol en puur van smaak.

Het zijn kazen die gemaakt worden door Landwinkel boeren en die je alleen bij de Landwinkels kunt kopen. Voor op de boterham of om de borrel of avondeten lekkerder en leuker maken. Waarbij we graag uitleggen waar de kaas vandaan komt, wie de boeren en beesten achter de kaas zijn en waarom de kaas zo smaakt of we geven je een suggestie waar de kaas lekker bij smaakt of welk product je (ook) eens zou kunnen proberen.

Ook kunnen we er een bijzonder (kaas) cadeau van maken. Bijvoorbeeld samen met andere mooie producten en delicatessen van Landwinkel.

Ken je Landwinkel Speksnijder al?
Enthousiast Landwinkelier en al vele jaren 1 van de best bekroonde kaasmakers!


Sinds kort is Landwinkel Speksnijder leverancier van kletskaas, speciaal en exclusief voor Landwinkel.
Kletskaas is een pittige oude kaas met een zoutkristalletje er in...Proef deze bekroonde kaas uit Lekkerkerk.

.
 

Trotse makers

De landwinkel leden zijn trotse makers van de lekkerste streekproducten. Binnen het concept van De Boer z’n Kaas spelen zij ook een belangrijke rol. Waarbij je kaassoorten kan gaan ontdekken en proeven.

Lees verder over onze onze kaasmakers:
Klik hier voor kaasboerderij Weenink

Klik hier voor kaasmaker boer Spiering

Wat doe je naast kaas op een kaasplankje?

Deze hapjes kies je uit bij een lekker borrelplank, te koop in onze winkels!

  • Fruit zoals druiven, blauwe bessen of aardbeien.
  • Gedroogd fruit zoals abrikozen, dadels of vijgen.
  • Verschillende noten zoals walnoten, amandelen of hazelnoten.
  • Jam, honing of stroop voor bij de kaas.
  • Noten of vijgen brood.
  • Olijven of zongedroogde tomaatjes.
  • Borrelbrood (Landwinkel)