Overslaan en naar de inhoud gaan
Kerst vieren

 

Kerstpakketten en relatiegeschenken

Ben jij op zoek naar een uniek pakket vol met streekproducten?

Kerst, een tijd van samenzijn en genieten van heerlijk eten. Wat is er nu mooier dan tijdens deze bijzondere periode te kunnen proeven van de smaken en tradities van de eigen streek? Met een kerstpakket gevuld met streekproducten breng je niet alleen de warmte van de regio naar de feesttafel, maar ook een stukje lokale geschiedenis en trots.

Bij het openen van een Landwinkel kerstpakket vind je een schat aan verrukkelijke lekkernijen, het liefst afkomstig van ambachtelijke producenten en vaak uit de buurt. Denk aan sappige appels en peren van de plaatselijke boomgaard, ambachtelijke kazen met passie bereid.
Nieuw voor de feestdagen is onze kletskaas voor de mooiste gesprekken aan tafel. Wil jij het verhaal achter de kletskaas weten klik dan hier.

Natuurlijk mogen we de zoete lekkernijen niet vergeten. In onze kerstpakketten vind je wellicht zelfgemaakte jam, honing van lokale imkers, en prachtig verpakte chocolaatjes die met liefde en zorg zijn bereid door onze huisleveranciers. Dit jaar hebben wij de kerstsmullerij nieuw in ons smullen en smikkelen assortiment.

Een kerstpakket met streekproducten is niet alleen een genot voor de smaakpapillen, maar ook een ode aan de lokale gemeenschap en haar rijke culinaire erfgoed. Het is een mooie manier om waardering te tonen voor het vakmanschap en de passie van de producenten in de regio, en om samen Kerstmis te vieren. Iedere Landwinkel heeft zijn eigen pakketten uit zijn regio.
Bekijk hier de Landwinkel pakketten.


Landwinkel heeft alles in huis om uw kerstdagen bijzonder te maken!
Ben jij op zoek naar een Landwinkel die voor jou kerstpakketten en relatiegeschenken
in grotere aantallen kan verzorgen neem dan gerust contact op met het servicekantoor!
Wij helpen u graag verder!
Klik hier voor het servicekantoor of klik hiervoor onze winkelzoeker.