Sappen en dranken

De fruittelers van Landwinkel zorgen voor het sappigste fruit. Daar maken zij vervolgens de verrukkelijkste sappen en dranken van: gezond en erg lekker! Proef de vruchtensappen van Landwinkel en u weet direct wat er met ‘pure smaak’ wordt bedoeld! Zonder smaak-, geur- en kleurstoffen!

Landwinkel wijnen

En wilt u ’s avonds genieten van een lekker wijntje? Bij Landwinkel vindt u ook de (h)eerlijkste wijnen. Bijvoorbeeld een hele bijzondere zonnekersenwijn. Gemaakt van het sap van de maakvolle Zonnekers. Deze mag alleen in enkele streng geselecteerde Zeeuwse kersenboomgaarden worden geteeld. Proost!

Landwinkel Saptappen

Ontdek het gemak van de saptappen van Landwinkel! Met 100% puur sap van fruit van Hollandse fruittelers. Lekker fris en in meerdere smaken verkrijgbaar. En na opening is deze nog 40 dagen houdbaar ook buiten de koelkast! Wilt u meer weten over hoe onze appeltappen worden gemaakt? Bekijk dan het filmpje onderaan deze pagina.

Nieuw: Landwinkel Pure sappen

Geniet bewust van puur fruitsap. Zonder toevoegingen. In de smaken: kersensap (100% en 40%), zwarte bessensap (100% en 40%), appel-kersensap en bosvruchtensap. Proef het verschil.