Tips om uw Landwinkel website succesvol te maken!

Al enige tijd heeft u een Landwinkel site en we helpen u graag om hier alles uit te halen! Hierbij is de eerste stap dat de pagina’s die gemaakt worden, bij de klanten terechtkomen. Stel je hierbij voor dat iemand op zoek is naar een kaasboerdij in zijn regio en hiernaar zoekt op Google. Dan wil je dat jouw pagina hoog in de zoekresultaten naar voren komt zodat de klant bij u terechtkomt.

Hoe bereiken we dit? Daar helpen wij graag bij.

Het optimaliseren van pagina’s om goed gevonden te worden in zoekmachines noemen we SEO (Search Engine Optimisation). Schrik niet van deze term, door middel van praktische tips helpen we u op weg om zo hoog mogelijk in de Google resultaten te belanden.

Wanneer je op een bepaalde zoekopdracht goed gevonden wilt worden dan is het zaak om eerst te bedenken wat dat is. We nemen als voorbeeld een appelplukdag. Wanneer onze Landwinkel in Amersfoort zou zijn dan zou ik graag gevonden willen worden op de zoekterm ‘appelplukdag Amersfoort’. Google moet dus weten dat je pagina over dit onderwerp gaat, zodat wanneer hierop gezocht wordt, je pagina duidelijk naar voren komt. Is het idee een beetje duidelijk? Lees dan verder voor deel 1 van onze SEO tips.