Gelegen in het buitengebied van Zevenaar vindt u Landwinkel Zevenaar met bijbehorende Landcafé van familie Schouls. De familie runde voorheen een tuinderij waar vele soorten bomen en planten gekweekt werden. De tuinderij maakte plaats voor een tuincentrum; tuincentrum GroenRijk. En in dat tuincentrum vindt u Landwinkel Zevenaar!

Tuincentrum

Een bijzondere Landwinkel dus, omdat deze Landwinkel als enige in Nederland is gevestigd in een tuincentrum. Bij Tuincentrum GroenRijk Zevenaar vindt u alles wat u nodig heeft om tuin en huis naar eigen smaak in te richten. Als u door het rijk gesorteerde tuincentrum loopt komt u vanzelf bij deze ruim opgezette en zeer sfeervolle Landwinkel en het Landcafé.

Ontspannen uitstapje!

Landwinkel Zevenaar is hét adres voor een ontspannen uitstapje. Er worden met regelmaat proeverijen en demonstraties georganiseerd. Ook als u op zoek bent naar boerendelicatessen of een origineel cadeau of relatiegeschenk in de vorm van een fraai boeren cadeau- of kerstpakket moet u beslist bij Landwinkel Zevenaar zijn!

Landcafé

Even lekker bijkomen kan in ons Landcafé en geniet van een heerlijke kop koffie met ambachtelijk gebak of boerenlunch! Of laat u verrassen met heerlijke sappen en koek of cake. De meeste ingrediënten komen rechtstreeks uit de Landwinkel van het boerenerf.

Kom kijken! Kom proeven! U komt toch ook?