Landwinkel Weststrate – Middelburg

Aan de Sandberglaan 10 te Middelburg vindt u de gezellige Landwinkel Weststrate van Harry en Heleen Provoost. Een gedeelte van de grote opslagschuur is omgetoverd tot een fraai winkelpand, waar u een groot assortiment (h)eerlijke producten vindt.

Milieubewuste teelt

Op het fruitbedrijf van familie Provoost houdt Harry zich voornamelijk bezig met de boomgaard, waarin appels en peren worden geteeld. De appels en peren worden op milieubewuste wijze geteeld. Dat betekent dat er zo min mogelijk gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen worden toegepast en zo veel mogelijk met natuurlijke vijanden wordt gewerkt. Alleen wanneer het echt noodzakelijk is, wordt er ingegrepen. Zo kan er bijvoorbeeld kalk aan het water worden toegevoegd, wat de groei van de bomen bevordert. Een arbeidsintensief proces, maar wel met een verrukkelijk resultaat: gezond fruit met een heerlijke volle smaak!

Vertrouwd vlees

Naast het heerlijke fruit uit eigen boomgaard biedt Landwinkel Weststrate u een bijzonder assortiment boerderij- en streekproducten uit Walcheren (Zeeland) en van collega´s uit andere regio’s aan. Bijvoorbeeld vlees van Vleesboerderij Boot uit Kerkwerve. Het rundvlees komt van runderen die op hun eigen boerderij zijn opgegroeid. Ze worden gevoerd met natuurlijke producten. De maïs en tarwe die ze op het land van hun boerderij verbouwen, zijn bestemd voor de runderen die op stal staan. Ze gebruiken in het voer geen diermeel, groeibevorderaar of antibiotica. Dat proeft u!

Aan de slag tijdens de plukdagen!

In het najaar kunt u zelf aan de slag in de boomgaard tijdens de plukdagen. U mag dan zelf uw appels en peren plukken! Een leuk uitje voor het hele gezin, want kinderen vinden het geweldig om te plukken!

Familie Provoost verkoopt ook trampolines en skelters. Er staan altijd een paar demomodellen, waarop uw kinderen naar hartenlust mogen springen als u de Landwinkel bezoekt!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.landwinkelweststrate.nl