Landwinkel Weenink – Lievelde

In Lievelde vindt u het bedrijf van familie Weenink – Kaasboerderij en Landwinkel Weenink. Dagelijks worden er zo’n 60 koeien gemolken die samen voor ongeveer 1.800 liter melk zorgen. Van die melk worden in de Kaasboerderij de lekkerste kazen gemaakt: Boerenkaas van jong tot oud en bijna 20 soorten kruidenkazen! Ook wordt van de melk Boerenyoghurt, Boerenkarnemelk, boter, hangop en kwark gemaakt. Natuurlijk kunt u alles proeven en kopen in de Landwinkel!

Beleef het boerenleven!

Er is van alles te zien en te beleven op het bedrijf van familie Weenink. Wilt u meer weten over de boerderij en de dieren doe dan de Boerderij Puzzeltocht! Kinderen mogen tussen de dieren doorlopen en lekker knuffelen met de kalfjes, konijnen en pony’s. Altijd al willen weten hoe een koe met de hand gemolken wordt? Op een "kunstkoe" leert u de fijn kneepjes van het vak!

Springen op de airtrampoline, graven in de zandbak, Boerengolf of de Boerenspelen doen: het kan allemaal bij Landwinkel Weenink! En natuurlijk mogen ouders meedoen!

Even uitrusten?

Even uitpuffen kan op het terras of in het Proeflokaal, met een heerlijk boerenijsje, een drankje en/of iets lekkers te eten van de kleine kaart. Het terras is geopend van mei t/m oktober.

De diverse ruimtes zijn ook te boeken voor zakelijke arrangementen en trouwerijen! De unieke en inspirerende omgeving leent zich daar uitstekend voor!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.kaasboerderijweenink.nl

Let op ! Gewijzigde openingstijden met Pasen. De zondag van Pasen zijn wij geopend van 12.00 uur t/m 17:00 uur. Daarnaast zijn wij vanaf 1 november tot aan Pasen op maandag gesloten.