Landwinkel Verhage – Luttelgeest

Aan de Oosterringweg 33 in Luttelgeest vindt u het grote fruitbedrijf van Piet Verhage. Op het erf van het bedrijf vindt u ook de ruim opgezette en fraai ingerichte Landwinkel en een stokerij, waar Piet zelf de lekkerste destillaten en likeuren stookt van het fruit uit eigen boomgaard, om precies te zijn: Eau de Vie van Conference-peren, Eau de Vie van Elstar, 18 maanden gelagerde Eau de Vie van Elstar, 5 maanden gelagerde Eau de Vie van pruimen, Limoncello, Mandarina, Rabarberlikeur en Kersenlikeur.

Ruim assortiment

Natuurlijk kunt u deze heerlijkheden proeven en kopen in Landwinkel Verhage. Maar naast het eigen fruit en de producten uit de stokerij vindt u een enorm assortiment (h)eerlijke ambachtelijk bereide streekproducten in de winkel.

Excursie op het bedrijf

Familie Verhage kan groepen tot 100 personen ontvangen op het bedrijf voor een leuke en leerzame excursie. Piet Verhage vertelt u hoe hij op een milieuvriendelijke manier zijn fruit teelt, onder andere door te werken met natuurlijke vijanden als de oorwurm. U kijkt mee bij het sorteren van het fruit, maakt een wandeling door de boomgaard en bezoekt de grote koelcellen. Ook krijgt u verschillende appelrassen te proeven en de eigen fruitsap, bekijkt u een videopresentatie en bezoekt u de Landwinkel! Als u wilt, kunt u ook de stokerij bezichtigen.

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.verhagefruit.nl