Landwinkel Van Wagenberg – Overasselt

Landwinkel Van Wagenberg is het bedrijf van Harrie en Esther van Wagenberg. In de boomgaarden worden diverse soorten appels en peren geteeld - circa 7 hectare appels en zo’n 4 hectare peren. Het is de bedoeling dat daar in de nabije toekomst ook nog een perceel met kersen en pruimen bijkomt.

Lekkere sapjes

De Landwinkel staat boordevol met diverse lekkere producten van eigen bedrijf, uit de streek en van collega boeren en tuinders uit de buurt. Het fruit van Van Wagenberg wordt onder meer door collega-Landwinkelier Van Appeven verwerkt tot de heerlijkste sappen. Ook de bekende Appeltap-lijn valt daaronder. Deze heerlijke, verse, vacuüm verpakte sappen zonder ook maar enige toevoeging vindt u natuurlijk ook in Landwinkel Van Wagenberg.

Klasseboer!

Het bedrijf van familie Van Wagenberg is aangesloten bij ‘Klasse-boeren’. Dat betekent dat schoolkinderen klassikaal op excursie kunnen komen op het bedrijf. De kinderen krijgen een rondleiding in de boomgaarden en leren zo waar het fruit vandaan komt.

Zelf uw appels plukken?

Het kan! In september is er altijd de Appelplukdag – een waar feest voor het hele gezin. Er is van alles te doen voor de kinderen en u kunt zelf de boomgaard in om de lekkerste appels uit te zoeken!

Wilt u nou graag weten hoe u zulke mooie appels aan uw eigen boom krijgt? Hou dan de website van Landwinkel Van Wagenberg in de gaten, want er wordt een aantal keer een snoeiworkshop georganiseerd!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.vanwagenbergfruit.nl