Landwinkel Van Buuren Fruit - Schoonrewoerd

Bij Landwinkel Van Buuren Fruit van familie Van Buuren in Schoonrewoerd kunt u het gehele jaar terecht voor vers fruit van eigen teelt. 's Winters zijn dat appels en peren, 's zomers ligt er ook zacht fruit in het schap, zoals aardbeien, kersen, pruimen en bessen, enzovoorts. Het fruit wordt op een zo milieuvriendelijke manier geteeld. Dit betekent dat er zo veel mogelijk gewerkt wordt met natuurlijke vijanden en kunstmatige middelen tot een minimum worden beperkt.

In de Landwinkel treft u ook een uitgebreid assortiment aan, waaronder vele natuurzuivere sappen zonder kunstmatige toevoegingen: appelsap, perensap, vlierbessensap, aardbeiensap en verschillende dubbelsappen.

Honing uit eigen imkerij

Fruit kan alleen groeien en bloeien wanneer er bijen in de boomgaard zijn om voor de bestuiving te zorgen. Daarom staat er altijd een aantal bijenkasten met bijenvolken in de boomgaard. De broer van mevrouw Van Buuren maakt daar eigenhandig de lekkerste honing van – echte fruithoning! Ook deze honing is in de Landwinkel te verkrijgen.

Terras

Op het erf van familie Van Buuren is ook een gezellig terrasje, waar u kunt genieten van een vers sapje uit de winkel!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.vanbuurenfruit.nl