Landwinkel ’t Geertje - Zoeterwoude

Landwinkel ’t Geertje in Zoeterwoude is de plek waar u kennis kunt maken met het boerenleven ‘pur sang’! Alle landbouwdieren worden er kleinschalig gehouden. Er zijn melkgeiten, melkkoeien, varkens, schapen, kippen, konijnen en paarden en daar kan en mag naar harte lust mee geknuffeld worden. De dieren leveren natuurlijke en zuiver biologisch melk en Pure-Graze vlees op. Van de melk maakt familie Van Rijn op ambachtelijke wijze de heerlijkste zuivelproducten.

Van de koeien zijn dat boerenkaas van jong tot lekker pittig, boeren kruidenkaas, volle boerenmelk, romige karnemelk, (vruchten)kwark, (vruchten)yoghurt, boter en vlees.

De geitenmelk kunt u op dinsdag, donderdag en in het weekend verkrijgen en daar wordt ook heerlijke geiten(kruiden)kaas van gemaakt, geitenkwark, kaas in de olie, feta en heeft u wel eens geitenijs geproefd? Het is verkrijgbaar in diverse smaken! Ook kunt u er biologisch geitenvlees kopen. Naast alle eigen producten zijn er ook veel andere ambachtelijke streekproducten te vinden in Landwinkel ’t Geertje.

Maak kennis met de dieren!

Bij Landwinkel ’t Geertje is van alles te beleven. Elke dag vanaf 11.00 uur kan uw kind onder begeleiding een ritje maken op een van de pony’s voor slechts 1 euro!

Ook de geiten een bekertje bix voeren is natuurlijk een groot feest. En zijn er geitenlammetjes – meestal van half maart tot en met de herfstvakantie – dan kunnen uw kinderen die een flesje melk geven. Een flesje melk of bekertje bix koopt u voor 1 euro in de Landwinkel!

Lekkere trek of gezellig even lunchen?

Het boerderijrestaurant is zeven dagen in de week geopend. Hier kunt u terecht voor een heerlijke lunch, drankjes en andere lekkere dingen!

Kom proeven! Kom kijken! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.hetgeertje.nl