Landwinkel ’t Doesburger Erf – Ede

Aan de Lunterseweg 82 te Ede wappert de vrolijke vlag van Landwinkel ’t Doesburger Erf van Kees en Marianne Mastenbroek. Op de boerderij zorgt Kees ervoor dat het de scharrelkippen en vleesvarkens aan niets ontbreekt. Ook lopen er in de wei voor de winkel een aantal schapen die ’s zomers altijd dartelende lammetjes hebben. Voor een klein bedrag koopt u in de winkel een bekertje met schapenbrokjes en kunt u samen met uw kinderen de schaapjes voeren!

Kakelverse eitjes en verrukkelijke rookworsten!


De gezellige en sfeervolle Landwinkel is ingericht in een voormalige varkensschuur. De oude deurtjes verraden nog dat de schuur circa een halve eeuw oud is! Iedere dag liggen er kakelverse scharreleitjes van de eigen kippen in de winkel. En… Marianne maakt daar ook heerlijke advocaat van – ook te koop in de winkel!  Wilt u vlees eten waarvan u weet waar het vandaan komt? In Landwinkel ’t Doesburger Erf vindt u vlees en verrukkelijke rookworsten van de eigen varkens.

Oud Hollandse Erfmarkt


Gedurende het drie maanden durende zomerseizoen wordt er wekelijks een Oud Hollandse Erfmarkt georganiseerd op het erf! Daar kunt u zélf dan weer lekker scharrelen! Die dinsdagen is Landwinkel ’t Doesburger Erf ook startpunt van meerdere fietsroutes. U fietst langs de prachtigste plekjes van Ede en omgeving en komt langs allerlei lokale (particuliere) bezienswaardigheden.  Uitrusten na een fietstocht doet u natuurlijk in de theetuin. Lekker genieten van een kopje thee, koffie of een fris vruchtensapje uit de Landwinkel met wat lekkers erbij!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!