Landwinkel ’t Düvelshöfke – Oldenzaal

Aan de Duivelsdijk 21 in Oldenzaal is de veelzijdige fruitboerderij van Paul en Nathalie Velthuis te vinden. Hier worden op milieuvriendelijke wijze verschillende soorten klein fruit geteeld: rode bessen, witte bessen, zwarte bessen, frambozen, aardbeien, kruisbessen, tayberries en nog veel meer. Dit fruit is te koop in de Landwinkel, maar er worden ook de heerlijkste producten van gemaakt op de boerderij. Jam, likeur, sap en ook azijn! Ook deze producten vindt u terug in de schappen.

Daarnaast verkoopt 't Düvelshöfke ook aardappelen van eigen grond en appels, peren, pruimen en kersen. Wist u dat u het fruit ook zelf uit de boomgaard mag plukken? In de winkel wordt het vervolgens gewogen en betaald.

Aardappelraapdagen

Bijzonder bij Landwinkel ’t Düvelshöfke zijn de aardappelraapdagen die ieder jaar weer in september worden gehouden. U kunt zich hiervoor van te voren aanmelden en dan een bepaald aantal meters bespreken waarvan u de aardappels mag rapen die al door Paul Velthuis gerooid zijn. Dat is nog eens een leuke én voordelige manier om uw wintervoorraad aardappels in te slaan! Kinderen vinden het geweldig!

Zelfpluktuin

In de zomer en herfst kunt u in de pluktuin de prachtigste boeketten samenstellen die u zelf mag plukken! En uitrusten doet u natuurlijk op het gezellige terras voor de winkel, waar u bijvoorbeeld een lekker vers gezet kopje koffie of thee met zelfgemaakt vruchtengebak kunt bestellen. Puur genieten, dus!

En meer….

Landwinkel ’t Düvelshöfke bruist van de activiteiten voor jong en oud. Van workshops jammaken tot spannende speurtochten.

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.duvelshofke.nl