Landwinkel Schurenhof

Aan de rand van het mooie dorp Vlodrop, vlak langs de Roer vindt u de schitterende monumentale boerderij waarin Landwinkel Schurenhof is gevestigd.

Dagelijkse verse producten van eigen bodem

Schurenhof is een gemengd agrarisch bedrijf. Op de boerderij worden scharrelkippen, schapen en ander kleinvee gehouden en verkocht. Daarnaast worden er aardappels geteeld en allerlei groenten en fruit, zoals asperges, kersen en blauwe bessen. Natuurlijk zijn de producten van de boerderij iedere dag weer vers in de Landwinkel te verkrijgen! En dat niet alleen – u vindt er vele heerlijke en bijzondere streekproducten, zoals fruitsappen, fruitwijnen, verschillende soorten jam en heerlijke chocolade. Verpakt in een originele geschenkverpakking is dat een leuk cadeau voor iedere gelegenheid!

Lekker genieten in nostalgische sferen

Breng een bezoek aan Landwinkel Schurenhof en laat u onderdompelen in de nostalgische sfeer in en rondom deze fraaie tweehonderd jaar oude boerderij. Verwonder u over het vele natuurschoon en maak kennis met de boerderijdieren!

Op de binnenplaats is een gezellig terras waar u kunt genieten van rust, de Limburgse gezelligheid en een ambachtelijk bereid boerderij-ijsje!

Bezoek onze website: www.schurenhof.nl

Kom proeven! kom kijken! Kom winkelen op de boerderij!