Landwinkel Schorre - Vrouwenpolder

Aan de Vroondijk 2 in Vrouwenpolder vindt u het fruitbedrijf van familie Duvekot. In de boomgaarden worden voornamelijk appels, peren en pruimen geteeld, maar sinds een paar jaar wordt er ook een geheel nieuwe fruitsoort geteeld: de kiwibes. Dit is een kiwi, ongeveer ter grote van een druif, die in zijn geheel gegeten kan worden en lekker zoet smaakt. Komt u een keer proeven?

Open Dagen en Appelplukdag

Rond de bloesemtijd en in de zomer organiseert Landwinkel Schorre altijd gezellige open dagen. Onder leiding van Martin, de enthousiaste fruitteler, maakt u een ronde door de boomgaard. U kunt dan zelf zien en horen wat er allemaal komt kijken bij het telen van fruit. Natuurlijk valt er op de Open Dagen ook van alles en nog wat te proeven in de Landwinkel en is er voor de kinderen van alles en nog wat te beleven!

Wat ook altijd weer een feest is, is de jaarlijkse Appelplukdag in september. Ga zelf in de boomgaard op zoek naar de lekkerste appels! Uw kinderen zullen het geweldig vinden! Ook rijdt er die dag een speciale safari-kindertrein door de boomgaard.

Minicamping

Op het erf van familie Duvekot bevindt zich ook een gezellige minicamping met 25 plaatsen. De campinggasten kunnen dan ook prima hun boodschappen doen in Landwinkel Schorre.

Bij de Landwinkel is ook een terras, waar u gezellig kunt zitten met wat lekkers uit de Landwinkel. De kinderen kunnen dan heerlijk spelen in de speeltuin.

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.schorre.nl