Landwinkel De Rozephoeve

In Oisterwijk, aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied Kampina – vindt u de monumentale boerderij waar Bart en Susanne Claassen, samen met hun vier kinderen en Oma Nel wonen. Als u rechts langs het woonhuis loopt, dan ziet u links aan het woonhuis de oude stal. Een eeuw geleden stonden daar de varkens – een oude trog is daar nog het bewijs van. Nu heeft Susanne daar een sfeervolle Landwinkel ingericht, vol met boerendelicatessen en cadeaus! Op het terrein zijn ook een minicamping met 2 ‘glamping’ accommodaties en vier gastenverblijven te vinden.

Wagyu runderen

Bij Landwinkel de Rozephoeve vindt u nog een bijzonder product in de schappen: vlees van de eigen Japanse Wagyu koeien – de passie van boer Bart. Wist u dat Wagyu vlees zonder boter of olie gebakken wordt? Wagyu vlees bevat namelijk veel enkelvoudige, onverzadigde (dus gezonde) vetten, dat al smelt bij 32 graden en daar bakt u mee. Dat zorgt voor een unieke en smaakvolle beleving!

Gaat u de kudde gerust eens bekijken!

Ieder jaar worden er in de maanden mei t/m juli zo’n acht tot twaalf kalfjes geboren. De Wagyu koeien van familie Claassen lopen het hele jaar door buiten, waarbij ze in de wintermaanden een ruime inloopstal hebben om te schuilen. Naast de Wagyu koeien, heeft familie Claassen ook nog rosékalveren. Bij de fietsenstalling kunt u door een raam zo de stal inkijken!

Op de fiets of te voet?

Landwinkel De Rozephoeve ligt direct aan diverse wandel- en fietsroutes. Maak een korte stop voor een koffie to go of een lekkere versnapering voor onderweg.

Kom kijken! Kom proeven! Kom beleven! U komt toch ook?