Landwinkel Risseeuw van ’t Westeinde – Schoondijke

Aan de Lange Heerenstraat 83 te Schoondijke bevindt zich het akkerbouwbedrijf met daarbij een boomgaard van Jan Risseeuw en Miranda van ’t Westeinde.

Van kruiwagen tot Landwinkel

Waar er vroeger een kruiwagen met aardappels aan de weg stond, is er nu op het erf een fraai ingerichte Landwinkel te vinden in de grote schuur naast het woonhuis. Natuurlijk vindt u de producten van eigen land in de schappen! Aardappelen en uien liggen al een paar uur na het rooien in de winkel!

In het seizoen vindt u naast alle gangbare groente- en fruitsoorten in de Landwinkel ook heerlijke verse aardbeien, kersen en asperges! En die lekkere eitjes? Die worden dagelijks vers gelegd door de scharrelkippen die achter de boerderij lopen.

Uitgebreid assortiment (h)eerlijke producten

Naast producten van eigen land en erf, is er een zeer uitgebreid assortiment aan ambachtelijke streekproducten van collega-boeren uit heel Nederland. Ook zijn er leuke cadeaumanden te verkrijgen – speciaal op maat gemaakt, dus altijd voor ieder wat wils!

Leuk voor de kinderen

Ook voor de kinderen is er van alles te beleven bij Landwinkel Risseeuw van ‘t Westeinde. De geitjes zijn altijd nieuwsgierig en vinden het heel gezellig als ze bezoek krijgen. Ook lopen er konijntjes in de kleindierenweide. De skelters die op het erf staan mogen ook gebruikt worden voor een ritje!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.landwinkelschoondijke.nl