Weten wat er speelt bij Landwinkel Philips Fruittuin? Klik hier voor de evenementen.

Landwinkel Philips Fruittuin - Eindhoven

In Eindhoven aan de Oirschotsedijk 14a vindt u Landwinkel Philips Fruittuin van de familie Faes. Op het bedrijf van de familie Faes worden met zorg voor gezondheid en milieu appels en peren geteeld. Het fruit wordt verkocht in de Landwinkel, maar er worden ook heerlijke sappen van gemaakt. Ook die kunt u terugvinden in de schappen van de winkel, naast een groot assortiment ambachtelijke producten uit de streek en biologische producten.

Van vergeten groenten tot Biologisch ijs

Van vergeten groenten en speltbrood, tot chutney en kaas, van boerenijs tot appelchips – u vindt het in Landwinkel Philips Fruittuin. Er is heerlijke kaas van de Ruurhoeve boerderij en vers afgebakken ambachtelijk brood. Biologisch ijs van Boerderijs zit standaard in het assortiment. Dat is pas (h)eerlijk genieten! Ook vindt u er prachtige (fruit)manden vol met streekproducten - erg leuk als relatiegeschenk of cadeau.

Beleef de natuur!

Naast vers fruit uit de boomgaard, speurtochten en vele doedingen voor zowel kinderen als volwassenen vindt u op het erf ook Pannekoekenhuis De Proeftuin. Alles is aanwezig om van winkelen een waar uitje te maken!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.philipsfruittuin.nl