Landwinkel Pennings – Warmond

Zuivelboerderij Pennings is gelegen in het polderlandschap tussen Leiden en de Haarlemmermeer en ligt direct aan de Kagerplassen. De boerderij is ontstaan omstreeks 1930 en bestaat uit ruim 33 hectare grasland, 55 melkkoeien, 30 stuks jongvee en een aantal schapen en geiten. Vanaf het prille begin wordt er kaas gemaakt op de boerderij en destijds is direct begonnen met de verkoop hiervan aan huis. In 2001 is de boerderijwinkel een Landwinkel geworden!

Zelfgemaakte Boerenkaas

Bij Landwinkel Pennings in Warmond kunt u ook vandaag de dag nog terecht voor de overheerlijke zelfgemaakte Boerenkaas en daarnaast allerlei ambachtelijke producten zoals vlees, scharreleieren, meel, vruchtensappen en ecologische wijnen.

Alle producten zijn op diervriendelijke wijze bereid en van een natuurzuivere kwaliteit. De klanten van de landwinkel ‘weten wat ze eten’ en dat is de reden waarom velen al jarenlang naar de Hellegatspolder komen.

Recreëren in de polder?

Naast het runnen van het melkveebedrijf en de Landwinkel biedt de boerderij sinds een aantal jaren ook activiteiten voor recreanten die de polder bezoeken. Er worden kano’s, kajakken en fluisterboten verhuurd. Leuk om met het gezin te ondernemen voordat u boodschappen gaat doen in de Landwinkel!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.zuivelboerderijpennings.nl