Landwinkel Molen de Duif - Nunspeet

Alles aan Landwinkel Molen de Duif ademt ‘ambachtelijkheid’ uit. Landwinkel Molen de Duif is gevestigd op een unieke plek en in een uniek gebouw – de bekende historische molen in Nunspeet. Het is de eerste Landwinkel in Nederland die in een molen gevestigd is. De molen wordt tot op de dag van vandaag nog gebruikt om meel te malen, dat natuurlijk verkocht wordt in de winkel. Een unieke kans om dus nog een echte, historische molen in bedrijf te zien!

Naast meelproducten van eigen ambachtelijk fabricaat, vindt u in Landwinkel Molen de Duif natuurlijk het complete assortiment ambachtelijke en (h)eerlijke producten van Landwinkel.

Activiteiten

Rond Landwinkel Molen de Duif worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. De eerste zaterdag in mei wordt altijd de Lentemarkt gehouden, de eerste zaterdag van september kunt u zelf de mooiste pompoenen uitzoeken tijdens de Pompoenenmarkt en op de eerste zaterdag van oktober is er de Boerenlanddag – een gezellige dag voor het hele gezin waarop u kennis kunt maken met overheerlijke ambachtelijke producten en oude ambachten worden getoond.

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen in…. een molen!