Landwinkel Luemes – Ulft

Aan ’t Goor 59 in Ulft vindt u het bedrijf van de familie Luemes – Landwinkel Luemes! Op dit familiebedrijf worden diverse soorten aardappelen geteeld: de Agria, de Frieslander, de Anaïs en de Bildtstar en zowel consumptieaardappelen als pootgoedaardappelen. De consumptieaardappelen van eigen akkers kunt u natuurlijk verkrijgen in de Landwinkel!

Vroege en late aardappelen

Gedurende het aardappelseizoen worden er verschillende aardappelen verkocht. Aardappelsoorten zijn verdeeld in vroege en late aardappelen. Vroege aardappelen zijn in het begin van het seizoen verkrijgbaar en worden daarna opgevolgd door de latere soorten. Het nieuwe aardappelseizoen begint half juni.

Zomerkoninkjes

Naast aardappelen worden er in de zomermaanden ook aardbeien geteeld die vanzelfsprekend ook weer in de schappen van de Landwinkel te vinden zijn.

Naast de aardappels en aardbeien van eigen teelt, heeft Landwinkel Luemes een zeer uitgebreid assortiment met ambachtelijk bereide streekproducten van collega-boeren uit heel Nederland. Bijvoorbeeld biologisch vlees van Vleesboerderij De Laan van Wisch in Hengelo. Of verse fruitsappen zonder toevoegingen van Landwinkel Van Appeven.

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.luemes.nl