Landwinkel Klok - Brielle

Laat u verrassen door de smaak van het platteland bij Landwinkel Klok in Brielle, het bedrijf van Robin en Nienke Klok. Al ruim veertig jaar worden hier op duurzame wijze appels en peren geteeld en sinds een aantal jaren ook pruimen en kersen. Al dit heerlijke fruit vindt u natuurlijk in de schappen van de Landwinkel! Naast het fruit uit eigen boomgaard, is het assortiment van Landwinkel Klok zeer uitgebreid. Voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u in de winkel terecht – maar zeker ook voor bijzondere, lekkere en gezonde hapjes voor als u een keer iets te vieren heeft.

Duurzaam en milieubewust telen

Familie Klok teelt al het fruit op milieuvriendelijke wijze. Dat betekent dat het toepassen van chemische gewasbeschermingsmiddelen tot het absolute minimum wordt beperkt. In plaats daarvan worden natuurlijke vijanden ingezet om plagen te lijf te gaan. Alleen als het echt niet anders kan, wordt er ingegrepen met kunstmatige middelen of meststoffen.

Zelf uw eigen appels plukken op de Appelplukdagen!

In september worden altijd de jaarlijkse Appelplukdagen georganiseerd. Een leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin. Want wat is er nu leuker dan samen met de kinderen te zoeken naar de lekkerste appels in de boomgaard en die zelf te plukken? Natuurlijk is er op deze bijzondere dag van alles en nog wat te beleven!

Regelmatig worden er andere leuke dingen georganiseerd bij Landwinkel Klok.

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.landwinkelklok.nl