Landwinkel Klein-Amerika – Groesbeek

In Groesbeek (Gelderland) vindt u de Landwinkel van familie Beijer. Door de unieke ligging en grote schat aan geschiedenis echt een bezoek waard. In de winkel kunt u terecht voor verse groeten en fruit, heerlijke streekproducten en mooie, originele cadeaupakketten.

Asperges – het ‘witte goud’

De boerderij grenst aan de bossen en bevindt zich op zandgrond, de ideale grond voor aspergeteelt. Vroeg in het voorjaar worden de ruggen getrokken, circa 50 cm. hoog. Vervolgens komen er banen plastic overheen en dan is het wachten op de zon. Medio april worden dan de eerste asperges verwacht. Tijdens de aspergetijd kunt u zien hoe de aspergebedden worden gecontroleerd op barsten en scheuren waarna de asperges worden uitgegraven, afgestoken, gewassen en machinaal gesorteerd en geschild. In de periode van 20 april t/m 24 juni is de winkel dagelijks van 07.00-19.00 geopend. Er is alles in huis voor een compleet asperge menu, zelfs bijpassende wijn van wijngaard Klein –Amerika.

Haal de gezelligheid in huis!


Een andere tak van het bedrijf is de kerstbomen verkoop. Vanaf begin december staan de mooiste bomen, verschillende soorten en maten voor u klaar. Ook kunt u in de winkel zelf kerstpakketten samenstellen.

Kom kijken, kom proeven, kom winkelen op de boerderij!

Ook voor vakanties is Klein-Amerika een goede keuze, u kunt overnachten op de camping of in een van de boerenkamers.

Bezoek onze website: www.beijergroesbeek.nl