Landwinkel Keizer - Stellendam

In Stellendam vindt u op het erf van de familie Keizer Landwinkel Keizer – onderdeel van een veelzijdig agrarisch bedrijf waar fruitteelt, groenteteelt en landbouw plaatsvindt. In de Landwinkel vindt u dan ook een enorm assortiment aardappelen, groente en fruit van eigen land! Lekkere aardappels uit de kleigrond. Spinazie, sla, andijvie, diverse soorten kool, snijbonen, postelein… te veel om op te noemen!

Fruitteelt met behulp van eigen bijen

Ook wat betreft fruit is Landwinkel Keizer ruim vertegenwoordigd. Zo zijn er heerlijke, zoete aardbeien, bessen en frambozen, heerlijke kruisbessen – alles dagvers in de schappen! Ook staan er nog een aantal bijzondere vruchtbomen: een moerbei, amandel, perzik, kweepeer en mispel.

Familie Keizer heeft eigen bijen met een heel belangrijke taak: het bestuiven van de fruitbomen en – struiken. De bijen zijn van het ras ‘Buckfast’. De fruitteelt gebeurt op een milieuvriendelijke wijze. De bijen zijn zeer gevoelig voor bestrijdingsmiddelen, dus die worden echt alleen in uiterste nood toegepast. Er wordt zo veel mogelijk gewerkt met natuurlijke vijanden om plagen te lijf te gaan. Het resultaat mag er zijn: de bijen van familie Keizer hebben bijna geen last van wintersterfte en het fruit? Dat is verrukkelijk!

Theetuin Keizershof

Bij Landwinkel Keizer is ook een gezellige theetuin ingericht. U kunt daar heerlijk zitten en genieten van een lekker kopje (verse kruiden)thee of koffie, een glaasje biologische vruchtensap of versgeperste sinaasappelsap. Mevrouw Keizer maakt heerlijke appeltaart, taarten met fruit van het seizoen of boerencake – dat moet u gewoon geproefd hebben!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.keizeragf.nl