Weten wat er speelt bij Landwinkel Het Bijenhuis? Klik hier voor de evenementen.

Landwinkel Het Bijenhuis - Wageningen


Aan de doorgaande weg van Bennenkom naar Wageningen vindt u Landwinkel Het Bijenhuis. De naam zegt het al: alles draait hier om de bij! Vanuit de winkel kunt u via een raam diverse productieruimten in bedrijf zien: de honingverwerkingsruimte, de bijenwasverwerkingsruimte en de timmerwerkplaats waar onder andere bijenkasten worden gemaakt.
Via de Landwinkel komt u in de imkerswinkel. Werkelijk álles wat een imker nodig heeft is hier verkrijgbaar – erg leuk om daar ook een kijkje te nemen!

Imkerij

Het Bijenhuis houdt meer dan 300 bijenvolken voor honing en bestuiving. De volken staan onder andere in de prachtig aangelegde bijentuin (de imkerij) en in de vrije natuur. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de imkerij! Geniet van de vrolijk gekleurde bijenkasten en de ouderwetse bijenkorven in de tuin en luister naar het gezoem van de bezige bijenvolken!

Honingproducten, honingcosmetica en bijenproducten

Een prominente plaats in Landwinkel Het Bijenhuis hebben natuurlijk alle producten ‘waar een bij bij is geweest’. Vele heerlijke en bijzondere honingsoorten en -producten staan er in het schap, maar ook allerlei soorten honingcosmetica. Honing staat immers van oudsher al bekend vanwege de zuiverende en genezende werking. U zult versteld staan van wat er allemaal ‘van de bij’ te verkrijgen is!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen bij de imker!

Bezoek onze website: www.bijenhuis.nl