Landwinkel Den4akker – Vierakker

Dichtbij de stad Zutphen en het dorp Vorden vindt u het buurtschap Vierakker, waar Landwinkel Den 4akker is van familie Eskes is gevestigd. Op het bedrijf worden asperges en diverse soorten fruit geteeld, waaronder aardbeien, kersen en frambozen. Deze producten zijn natuurlijk verkrijgbaar in de Landwinkel, naast een uitgebreid assortiment streekproducten van collega-boeren uit heel Nederland.

Muren van strobalen

Landwinkel Den 4akker is op een wel heel unieke wijze gebouwd. De muren zijn namelijk gemaakt van met leem bewerkte strobalen! Verder zijn er vrijwel uitsluitend natuurlijke materialen toegepast om de winkel een karaktervol uiterlijk te geven en dat is meer dan gelukt. De winkel heeft een historische en warme uitstraling en tegelijkertijd heerst er in het gebouw een optimaal binnenklimaat – prettig voor de gasten en goed voor de producten! Nadat u uw inkopen heeft gedaan, kunt u genieten van een kopje koffie op het terras terwijl uw kinderen spelen en knuffelen met de geiten, konijnen en andere dieren.

Heerlijk Bourgondisch Asperges eten

De asperge is een bijzondere groente – een echt streekproduct! Ieder jaar worden er gedurende het aspergeseizoen dan ook een aantal ‘Schuif aan tafel’ avonden georganiseerd. Een professionele kok bereidt dan een overheerlijk aspergegerecht voor u, dat op Bourgondische wijze aan een lange tafel geserveerd wordt. Voor een vriendelijke prijs geniet u zo van een culinair hoogstandje!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.den4akker.nl