Landwinkel Dekker - Zeewolde

Aan de Sterappellaan 10 in Zeewolde is Landwinkel Dekker te vinden. In deze Landwinkel kunt u bijna het gehele jaar terecht voor vers fruit van eigen teelt. 's Winters zijn dat appels en peren en in de zomer komt daar ook wat zacht fruit bij, waaronder kersen, pruimen, bessen, frambozen, bramen en aardbeien.

De Landwinkel zelf is door familie Dekker eigenhandig gebouwd en ingericht. Langs de wanden staan fraaie kasten van steigerhout, waar de lekkerste ambachtelijke streekproducten in staan. De producten komen in hoofdzaak uit de regio, maar ook is er een ruim assortiment aan ambachtelijke producten van andere Landwinkel-boeren uit heel Nederland te vinden in de schappen!

Natuurzuivere sappen van eigen oogst!

Bijzonder zijn wel de natuurzuivere appelsap van eigen oogst – gezond en erg lekker! Verder zijn er meerdere sappen verkrijgbaar in kleine en grote flessen, maar ook in de vorm van de lekkere én handige Appeltappen: 5 liter puur vruchtensap, zonder enige toevoeging vacuüm verpakt in een sterke plastic zak voorzien van een tapje. Deze bevindt zich weer in een praktische doos die precies in de koelkast past! Zo heeft u altijd snel een lekker koud glaasje pure sap gepakt!

Voor de Landwinkel staat nog een fijne picknick tafel waar u even kunt gaan zitten en genieten van de rust en ruimte van de polder en iets lekkers dat u in de Landwinkel gekocht heeft.

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.appelsvandekker.nl