Landwinkel De Zelke – Zierikzee

Arie en Dicky Brouwer zijn de trotse eigenaren van Landwinkel De Zelke in Zierikzee en het daarbij behorende fruitbedrijf. In de fraaie boomgaard van maar liefst 34 hectare worden op milieuvriendelijke wijze diverse soorten appels, peren, kersen, bessen, bramen en pruimen geteeld.

Het toepassen van gewasbeschermingsmiddelen wordt tot het absolute minimum beperkt. Er wordt in plaats daarvan gewerkt met natuurlijke vijanden, zoals de oorwurm en het lieve heersbeestje. Alleen als het echt nodig is wordt er ingegrepen met een beschermingsmiddel, maar bijvoorbeeld ook met een meststof om de groei te bevorderen. Zo krijgt u heerlijk fruit, vol van smaak! En dat koopt u in de Landwinkel!

Wandeling door de boomgaard

Als u een bezoekje aan de Landwinkel brengt, maakt u dan ook eens een wandeling door de boomgaard! Zo beleeft u alle seizoenen mee van het fruit dat u koopt! Geniet van de schoonheid en de geur van de bloesems en kijk dan later eens hoe vol de bomen hangen met schitterend fruit!

Appelplukdag – gezellig uitje voor het hele gezin!

Zelf uw eigen appels plukken? Het kan op de appelplukdag! U mag zelf uitkiezen welke appels de mooiste zijn – een feest voor de kinderen! Kinderen kunnen zich ook uitstekend vermaken op de diverse speeltoestellen die op het erf aanwezig zijn en natuurlijk genieten van de weide met de hertjes en kippen! De visvijver met koikarpers is ook altijd erg leuk om te zien – deze vissen zijn zo tam, ze komen altijd even kijken of er misschien iets lekkers in het water valt.

Groot assortiment

Het assortiment van Landwinkel De Zelke is enorm. Tal van (h)eerlijke producten vindt u hier in de winkel, waaronder ook rundvlees van Vleesboerderij Boot en varkensvlees van familie De Bakker uit Scharendijke – bedrijven waar dierenwelzijn bijzonder hoog in het vaandel staat!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!