Landwinkel De Zandroos - Afferden

Direct achter de Waaldijk in Afferden ligt Fruittuin De Zandroos van familie Van der Zandt. Met veel aandacht en vakmanschap worden hier verschillende fruitsoorten geteeld. Naast appels en peren zijn er vele soorten kersen, pruimen, bessen, kruisbessen en aardbeien. Deze vindt u vers in de winkel, maar wekelijks worden in de boerderijkeuken ook de heerlijkste jams, sauzen en compotes gemaakt. Vanuit de winkel kijkt u zo de keuken in, zodat u kunt zien hoe alles bereid wordt en kunt genieten van de heerlijke geuren die vanuit de keuken de winkel binnenstromen.

Unieke pakketten!

Landwinkel De Zandroos stelt ook de mooiste en lekkerste streek- en kerstpakketten voor u samen; natuurlijk met de (h)eerlijke producten uit de winkel. Dat is altijd een geschikt cadeau - voor elke gelegenheid!

Fruitwandeling

Erg leuk om te doen is de Fruitwandeling! De Fruitwandeling is geopend binnen de winkelopeningstijden en is gratis. Landwinkel De Zandroos heeft voor u een fraaie wandelroute van ongeveer 20 minuten uitgestippeld door de boomgaarden. De wandelroute voert u langs een diversiteit aan fruit en bij iedere soort kunt u alles lezen over het groeien en bloeien van deze vruchten. Speciaal voor de kinderen is er een speurtocht uitgezet. Leuk en leerzaam!

Smaakt deze wandeling naar meer, dan kunt u vanuit De Zandroos prachtig verder wandelen over de uiterwaarden en de dijk!

Catootje Taart en een Broodje

Na uw wandeling en/of bezoek aan de sfeervolle Landwinkel kunt u bij Catootje genieten van koffie met huisgemaakte taart. Of wat dacht u van een heerlijke lunch met vers gebakken brood, belegd met smaakvolle streekproducten? Zelfs een High Tea behoort tot de mogelijkheden!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.zandroos.nl