Landwinkel De Weistaar - Maarsbergen

In Maarsbergen vindt u de gastvrije Boerderij De Weistaar, waar ook Landwinkel De Weistaar is ingericht. Een prachtige boerderijwinkel met een kaasmuseum waar u zich werkelijk terugwaant in vroegere tijden! De toegang tot het museum is gratis.

Reis door vroegere tijden

Het museum geeft een beeld van het maken van kaas en boter. U loopt langs boerderijgevels, over een dorpsplein en door kleine straatjes met authentieke winkeltjes, aangekleed met levensechte poppen in klederdracht. U kunt in het museum het spreekwoorden en gezegdenspel spelen: welk oud Hollands spreekwoord wordt er uitgebeeld door de poppen? Haal het formulier bij de receptie, vul alle spreekwoorden in en ontdek het uiteindelijke spreekwoord!

In onze oude kaasmakerij vindt u alle attributen voor het maken van kaas. En in onze Landwinkel worden veel verschillende soorten kazen in allerlei smaken, soorten en maten te koop aangeboden.

Lunchen bij Landwinkel De Weistaar

Van dinsdag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in de Lunchroom. Gewoon, voor een heerlijk kopje koffie met gebak, maar ook voor een uitgebreide lunch. Van belegde broodjes tot heerlijke salades – er is voor ieder wat wils!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.landwinkeldeweistaar.nl