Landwinkel De Vrolijke Geit - Putten

In het landelijke dorpje Putten is Landwinkel De Vrolijke Geit gevestigd op het erf van de geitenboerderij van familie Dekker. Klaas-Jan is iedere dag in de stal te vinden om de ruim 700 melkgeiten te verzorgen en te melken.
Van de geitenmelk wordt in de kaasmakerij ook heerlijke geitenkaas gemaakt, die vanzelfsprekend in het schap te vinden is van de Landwinkel, waar Cindy achter de toonbank staat. Ook de geitenmelk van de eigen geitjes staat in de koeling – gezond en lekker!

Lammetjes


Op de geitenboerderij worden er in het lammerseizoen honderden lammetjes geboren. In maart wordt er ieder jaar dan ook een lammetjesdag georganiseerd, waarop u extra kunt genieten van de lammetjes en er allerlei leuke activiteiten voor de kinderen te doen zijn. Daarnaast kunt u natuurlijk heel veel producten van de Landwinkel proeven!

Genieten van de natuur


Landwinkel De Vrolijke Geit is gelegen aan diverse wandel- en fietsroutes, zoals het Klompenpad. U kunt er de auto parkeren voor een fraaie wandeling of fijne fietstocht.  Achter de Landwinkel is een rustpunt ingericht. Schenk een lekker kopje koffie of thee in en in de Landwinkel is er van allerlei lekkers te verkrijgen voor erbij.

Kom kijken! Kom proeven! U komt toch ook?