Landwinkel De Plantage - Kruiningen

Proef en geniet van het Zeeuwse landleven bij Landwinkel De Plantage van Wim en Miranda Bruijnzeel in Kruiningen. Op het bedrijf worden op milieuvriendelijke wijze peren, appels, pioenrozen en sierappels geteeld.

Milieuvriendelijk telen

Al het fruit wordt milieuvriendelijk geteeld. Door het uitzetten van roofmijten (nuttige insecten)worden de roestmijt en spint (schadelijke insecten) bestreden op een manier die het milieu geen schade toebrengt. Door middelen te gebruiken die schadelijke insecten doden, maar de nuttige ontzien wordt er een biologisch evenwicht in de boomgaard opgebouwd. Nuttige insecten zijn bijvoorbeeld de gaasvlieg, lieveheersbeestje, oorworm, roofmijt en sluipwesp.

Overnachten in de boomgaard

Heeft u een camper, dan bent u in de zomer van harte welkom om tegen een vriendelijk prijsje te overnachten op een wel heel bijzondere plek - midden in de boomgaard! Er zijn vijf mooie verharde camperplaatsen met water en elektriciteit. En uw boodschappen? Die haalt u natuurlijk in de Landwinkel op het erf!

U vindt er verse producten van de eigen boerderij, maar ook een compleet assortiment ambachtelijke producten van collega-boeren uit heel Nederland. Bijzonder is ook het Bunzlau Castle servies dat in de Landwinkel te verkrijgen is. Ieder stuk is met de hand gedecoreerd op een bijzonder fraaie manier. Dat maakt het tot een gewild verzamelobject!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.deplantagefruit.nl