Landwinkel De Overscharen - Rossum

Tussen Rossum en Kerkdriel, midden in de Bommelerwaard, ligt het fruitbedrijf van familie Van Herwaarden. Naast de landwinkel bestaat het bedrijf uit 30 hectare boomgaard, waar met liefde en vakkennis appels, peren, kersen en aardbeien van diverse rassen worden geteeld, ieder met hun eigen specifieke smaak! Op het bedrijf wordt er milieuvriendelijk geteeld. Dit houdt in dat door uitzetten van nuttige insecten, de schadelijke insecten en ziekten worden bestreden.

Alles lekker vers!

Het eigen fruit is natuurlijk in de schappen van de Landwinkel te vinden – vers uit de boomgaard! van ons eigen fruit gemaakt: pure, natuurlijke vruchtensappen, ambachtelijk bereide jam, stroop en honing, scharreleieren, handgemaakte boerenkaas en streekproducten.

Op het terras kunt u genieten van een gratis kopje koffie of thee of een lekker flesje puur sap of een boerenijsje kopen.

Open Dagen – altijd een feest!

Regelmatig is er bij Landwinkel De Overscharen een Open Dag. U kunt dan een kijkje achter de schermen nemen van dit moderne fruitteeltbedrijf. De Overscharen-expresse rijdt zijn rondjes door de boomgaard, leuk voor jong en oud! De koffie, thee of een vruchtensapje met iets lekkers staat voor u klaar en ook de kinderen vermaken zich prima met diverse activiteiten, zoals een springkussen of appel happen, of ze kunnen gewoon heerlijk spelen! Kijk op de website van Landwinkel De Overscharen wanneer de volgende Open Dag gepland staat!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.landwinkeldeoverscharen.nl