Landwinkel De Oogsthoeve - Heteren

In Heteren vindt u het fruit- en akkerbouwbedrijf van familie Van Brandenburg. Op het erf bevindt zich Landwinkel De Oogsthoeve, waar u terecht kunt voor de lekkerste boerderij- en streekproducten. Wat dacht u van frisse appelsappen in verschillende varianten, zachte scharrelroom of boerenkaas? Maar natuurlijk ook vers fruit uit eigen boomgaard tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Zelf uw appels en peren plukken!

De Oogsthoeve is gespecialiseerd in de teelt van fruit, zoals appels, peren, pruimen, kersen. Het fruit is op een zo natuurlijk mogelijke manier geteeld en dat kunt u zien en proeven! Gedurende de maand september kunt u iedere vrijdagmiddag en zaterdag overdag uw eigen fruit komen plukken. Verser en smakelijker kunt u het niet krijgen! Neemt u wel zelf een tas of kist mee om het fruit in te doen?

Regelmatig worden organiseert Landwinkel De Oogsthoeve een Open Dag en natuurlijk zijn er in september de Appelplukdagen – een gezellig uitje voor het hele gezin!

Tuinmeubilair van fruitkisten

Voor de winkel treft u twee bijzondere tweepersoonsbanken aan. Deze zijn namelijk gemaakt van originele fruitvoorraadkisten die zijn gebruikt voor het oogsten van het Oogsthoeve-fruit. U kunt daar heerlijk even zitten, genieten van het boerenleven en uitrusten. Bevalt dat wel heel erg goed? Weet dan dat dit unieke tuinmeubilair ook op maat voor u gemaakt wordt! Informeer ernaar in de Landwinkel.

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.oogsthoeve.nl