Landwinkel De Noordzijde - Polsbroek

Op hun boerderij aan de Noordzijdseweg 189 te Polsbroek worden door familie Van Schie zo’n 60 zwartbonte melkkoeien gehouden. Van de melk van deze koeien wordt in de kaasmakerij eigenhandig op ambachtelijke wijze de heerlijkste boerenkaas gemaakt.

Deze echte boerenkaas in zijn vele varianten wordt verkocht in Landwinkel De Noordzijde. Maar dat niet alleen – u vindt er een zeer uitgebreid assortiment aan ambachtelijk bereide streekproducten van collega-boeren uit heel Nederland. Vele soorten jam, honing, stroop, scharrelroom, heerlijk boeren schepijs… te veel om op te noemen!

Fietsen en wandelen

Landwinkel De Noordzijde is ook een prachtig vertrekpunt om lekker te fietsen en wandelen. Het landschap is schitterend! De weilanden omzoomd door de fraaie knotwilgen, de kwakels (hoge loopbruggetjes) en alles wat de natuur in de Lopikerwaard u verder te bieden heeft! Er is zelfs een eigen wandelroute, genaamd het Klavertje van Polsbroek. In de Landwinkel kunt u de routes verkrijgen!

Rustplek en picknickplaats

U kunt ook bij de Landwinkel De Noordzijde terecht om even uit te rusten op de schitterend gelegen picknickplek of zelfbedieningsrustplaats. In de Landwinkel kunt u een heerlijk gekoeld flesje puur vruchtensap kopen of misschien heeft u liever een ambachtelijk boeren schepijsje? Koffie en thee mag u zelf zetten! Er is ook een watertappunt. Heeft u zelf eten meegebracht? Geen probleem, ook dat mag u lekker opeten! Zoek een fijn plekje op onder het afdak of op het terras boven het water en geniet van het natuurschoon!

De picknickplaats, zelfbedieningsrustplaats en het toilet zijn 7 dagen per week open tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.landwinkelpolsbroek.nl