Landwinkel De Munnikenhof - Rheden

In de hooiberg van familie Groenewoud bevindt zich Landwinkel De Munnikenhof! Op de sfeervolle 100 jaar oude boerderij van de familie Groenewoud in Rheden zijn heel wat dieren te vinden, die met name worden verzorgd door de deelnemers van de zorgboerderij. Er is kleinvee, waaronder schapen, geiten, varkens, herten en alpaca's. Er zijn paarden en pony’s en een aantal koeien van verschillende rassen.

Groenten en fruit van eigen moestuin

Bij de boerderij hoort ook een fraaie moestuin, waar allerlei lekkere groenten en fruit in worden verbouwd. Afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft, vindt u al deze heerlijkheden in de schappen van de Landwinkel terug: sla, andijvie, bietjes, koolsoorten, appels, pruimen, walnoten... te veel om op te noemen. Van de appels uit de eigen tuin wordt verse appelsap geperst – de smaak kan variëren en is afhankelijk van de rassen die er in het sap verwerkt zijn.

Ook vindt u in de Landwinkel de lekkerste eitjes van eigen kippen, fraai keramiek, kaarsen en heerlijk geurende zeep (handgemaakt op de boerderij samen met de deelnemers van de zorgboerderij), pompoenen, kalebassen en suikermaïs.

Naast de vele eigen producten heeft Landwinkel De Munnikenhof een groot assortiment aan streekproducten van collega-boeren uit heel Nederland.

Genieten van het boerenleven

Op uw gemak genieten van het boerenleven doet u op het gezellige terras, met uitzicht op de dierenweide en de speelplaats voor de kinderen. U kunt een lekker kopje thee, koffie of een gezond sapje bestellen en natuurlijk is er ook wat lekkers bij te verkrijgen. Een stuk zelfgebakken appeltaart of cake, een kaasplankje of worstplankje. Alles vers voor u bereid!

Dat smaakt u allemaal extra goed als u heeft deelgenomen aan één van de vele activiteiten die er op de boerderij worden georganiseerd. Bijvoorbeeld een gezellig potje Boerengolf of handboogschieten! De Munnikenhof organiseert voor u de gezelligste familie- en bedrijfsuitjes en heeft ook een sfeervolle vergader-/borrelruimte. Gezellig BBQ-en? Picknicken? Lekker lunchen? Wandelen? Workshops volgen? Het kan allemaal!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.demunnikenhof.com