Weten wat er speelt bij Landwinkel De Mookerheide?Klik hier voor de evenementen.

Landwinkel De Mookerheide

Jachtslot

In het schitterende bos- en heidegebied van Landgoed De Mookerheide vindt u Jachtslot De Mookerheide. In de voormalige kapel van het Jachtslot openden op 15 augustus 2017 de deuren van Landwinkel De Mookerheide. Een unieke locatie, waar boer Cor Spierings samen met zijn vrouw Tilly een sfeervolle Landwinkel hebben ingericht met (h)eerlijke producten.

100 jaar oude kassen

In de schappen van de Landwinkel vindt u natuurlijk ook eigen gekweekte groenten van het seizoen. Het bijzondere is dat deze groente wordt gekweekt in de prachtige, geheel gerenoveerde kassen die ruim een eeuw oud zijn! De historische kassen en nutstuinen zijn toegankelijk voor het publiek en worden met veel passie en liefde beheerd door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Beroemd in de regio zijn met name de tomaten – zo lekker heeft u ze nog nooit geproefd!

Rustpunt en wandelroutes

Landwinkel De Mookerheide is het startpunt van vele wandelroutes van verschillende lengtes. Er is een terras en picknickgazon waar u kunt genieten van een kopje koffie of thee en wat lekkers uit de Landwinkel. Het uitzicht op de werkelijk unieke omgeving maakt een bezoek aan Landwinkel De Mookerheide tot een ware belevenis!
Kijken, proeven en beleven! U komt toch ook?