Landwinkel De Maathoeve – Heeten

Aan de Witteveenseweg nummer 23 in Heeten ligt de fraaie boerderij van Peter en Agnes Maatman, trotse eigenaren Landwinkel De Maathoeve. De sfeervolle winkel is gevestigd in een schitterende, gerenoveerde schuur van rond 1900. Vroeger stond daar de brik, een rijtuig waarmee op zondag naar de kerk werd gereden. Later heeft de schuur dienst gedaan als varkensstal, garage, speelschuur voor de kinderen en nu dus uiteindelijk als Landwinkel! De fraaie, originele gebinten zijn nog steeds aanwezig en door de hele inrichting waant u zich echt in vroegere tijden…

(H)eerlijke streekmaaltijden

Landwinkel De Maathoeve staat in heel Heeten en omgeving bekend vanwege de verrukkelijke, kant-en-klare streekmaaltijden die u daar tegen een zeer vriendelijk prijsje kunt kopen. Agnes heeft jarenlang als kok gewerkt en combineert dit met het ‘pure principe’ van haar Landwinkel.

Er zijn maaltijden voor één persoon in diverse portiegroottes te verkrijgen. Vers gemaakt en direct ingevroren. Bereid met vlees uit de streek, groente van het seizoen en zonder geur-, kleur-, en smaakstoffen!

Daarnaast zijn er maaltijdschotels voor meerdere personen te verkrijgen. Deze dient u één dag van te voren te bestellen en worden dan vers voor u gemaakt! Ook zijn er complete buffetten, bbq-arrangementen en tal van andere eigen bereide heerlijkheden te verkrijgen.

Ruim assortiment

Natuurlijk kunt u in de Landwinkel een zeer ruim assortiment eerlijke en heerlijke streekproducten vinden, zowel uit de regio als van boeren uit andere streken van Nederland. Ook zijn er veel biologische producten verkrijgbaar.

Terras

Bij de Landwinkel is ook een gezellig terras, waar u lekker even kunt zitten en genieten van een kop koffie of thee met een heerlijk stukje Witte Veentjes-gebak, dat speciaal voor Landwinkel De Maathoeve door de Stamhoeve – een zorginstelling die kookt met cliënten. Of een lekker Maatmannetje – een lekker knapperig, biologisch koekje.

Heropening

Ook is onze winkel heropend en omgedoopt tot Landwinkel de Maathoeve, Proeflokaal van Streekproducten.
Nieuw is dat wij Live koken in de winkel en boerenpizza verkopen en boerentapas.

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.maathoeve.nl