Weten wat er speelt bij Landwinkel de Maaneschijn? Klik hier voor de evenementen.

Landwinkel De Maaneschijn - Nijkerk

Aan de rand van de Veluwe, in Nijkerk, is Landwinkel De Maaneschijn van familie van Maanen te vinden. In de sfeervolle en ruim opgezette Landwinkel treft u een groot assortiment bijzondere en (h)eerlijke streekproducten aan, waaronder hertenvlees van eigen boerderij. Hertenvlees is zeer ijzerrijk, lekker mager en supermals!

Edelherten

Op Boerderij De Maaneschijn worden edelherten gehouden en gefokt voor het vlees. In principe zijn de dieren het hele jaar buiten. Edelherten zijn én blijven wilde dieren. De herten worden geslacht door een kleinschalige slagerij op nog geen vijf minuten afstand van het bedrijf. Dit gebeurt op een voor de herten zo rustig mogelijke manier met zo min mogelijk stress. Dat is belangrijk uit het oogpunt van dierenwelzijn, maar ook om de kwaliteit van het vlees te waarborgen. In Landwinkel De Maaneschijn kunt u verschillende vormen van hertenvlees kopen: van hertenbiefstuk tot satéstokjes.

Minicamping

Met name de satéstokjes vinden in het zomerseizoen gretig aftrek bij de mensen die op de minicamping kamperen, als bij de bezoekers van de Landwinkel. Lekker op de barbecue!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.demaaneschijn.nl