Landwinkel De Lindeboom – ’t Goy

Aan de Beusichemseweg 22 in ’t Goy vindt u bij de oude doorrijschuur ‘De Laetste Stuyver’ en de eeuwenoude Lindeboom de Landwinkel van familie Van Doorn. In de boomgaarden het fruitbedrijf worden wel 25 soorten appels, peren, kersen en pruimen geteeld.

Dit fruit wordt vers verkocht, maar wordt ook speciaal voor Landwinkel De Lindeboom op ambachtelijke wijze verwerkt in allerlei heerlijkheden zoals sappen, jams en chutney. Het spreekt voor zich dat ook al deze producten in de schappen van de Landwinkel te vinden zijn. Naast de eigen producten is het assortiment van Landwinkel De Lindeboom zeer uitgebreid: u vindt er de heerlijkste ambachtelijk bereide producten van collega-boeren uit heel Nederland.

Genieten van de boomgaard

En als u toch boodschappen doet in de Landwinkel, loopt u dan ook gerust eens de boomgaard in. Zo beleeft u alle seizoenen mee van het fruit dat u koopt! Geniet van de schoonheid en de geur van de bloesems en kijk dan later eens hoe vol de bomen hangen met schitterend fruit!

Appelplukdagen

Zelf uw fruit plukken kan ook op de Appelplukdagen die elk jaar in september worden georganiseerd - een gezellig uitje voor het hele gezin. Want wat is er nu leuker dan zelf uw eigen appels plukken? Zeker kinderen vinden dit echt een feest! Er is op deze dagen ook van alles en nog wat te zien, te proeven en te doen.

Terras en partyruimte

Bij Landwinkel De Lindeboom is ook een gezellig terras, waar u in de zomermaanden terecht kunt voor een lekkere lunch, maar natuurlijk ook voor een sapje of kom koffie/thee met iets lekkers erbij.

En heeft u wat te vieren? Ook dan kunt u bij De Lindeboom terecht in de gezellige partyruimte!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.landwinkeldelindeboom.nl