Landwinkel De Kopermolen – Stoutenburg

Landwinkel De Kopermolen van Martin en Marieke van Klooster is gevestigd in het kleine dorpje Stoutenburg. Het aanbod aan zuivelproducten in deze Landwinkel is groot. Er is boerenkaas in vele smaken van jong tot overjarig, maar u vindt er ook verschillende soorten kruidenkazen – alles zelf bereid in de eigen kaasmakerij van het bedrijf! Verder produceren en verkoopt familie Van Klooster verse volle en halfvolle gepasteuriseerde melk, boerenkarnemelk (ouderwets gekarnd), volle en magere yoghurt, yoghurt met vruchten, kwark, slagroom, boter en vla.

Productieproces van A tot Z in eigen hand

Op de boerderij wordt het hele productieproces in eigen hand gehouden. Het ruwvoer voor de koeien wordt op het bedrijf verbouwd. En ook de melk wordt door familie Van Klooster eigenhandig verwerkt tot zuivel van boerenbeste kwaliteit. Het oude ambacht wordt met de moderne techniek gecombineerd, waardoor de smaak en kwaliteit optimaal zijn! Deze schitterende producten koopt u rechtstreeks van de familie Van Klooster.

Proef van het boerenleven op het terras!

Even uitrusten of gewoon de boerensfeer proeven op het buitenterras? Het is mogelijk om in de winkel of op het terras koffie, thee, sap en iets lekkers te nuttigen. Ook voor een echt boerenroomijsje kunt u bij Landwinkel De Kopermolen terecht!

Jaarlijkse Open Dag

De jaarlijkse Open Dag met allerlei activiteiten is altijd weer een succes. Ieder jaar in mei gaan de melkkoeien weer voor het eerst de wei in. Dat trekt altijd weer honderden bezoekers die een haag vormen langs het afgezette pad waarover de koeien rennend en bokkend hun weg naar de wei vinden. Komt u ook de volgende keer?

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.landwinkeldekopermolen.nl