Landwinkel De Koningshoeve - Klaaswaal

Op slechts vijf minuten afstand van de A29, midden in het prachtige landschap van de Hoeksche Waard in het plaatsje Klaaswaal, bevindt zich het moderne akkerbouwbedrijf van familie De Koning. Op de ca. 70 hectare aan akkers worden diverse gewassen geteeld, waaronder aardappelen, uien, suikerbieten en graan. De eigen geteelde gewassen vindt u natuurlijk terug in de schappen van de fraaie Landwinkel.

Milieubewust telen

Milieubewust telen staat bij familie De Koning hoog ik het vaandel. Zo wordt al vele jaren meegedaan met het inzaaien van akkerranden langs alle sloten. Een prachtig gezicht, die kleurrijke bloemenranden langs de akkers. En natuurlijk heel goed voor de flora en fauna!

Speeltuin en kleindierenweide

Er is ruime parkeergelegenheid en voor de kinderen is er een leuke speeltuin en een kleindierenweide met onder andere geitjes en het ezeltje ‘Maartje’. Tussen de speeltuin en kleindierenweide loopt u het erf op, waar u direct links de Landwinkel ziet en rechts het gezellige terras van het restaurant.

Lekker eten in Restaurant De Koningshoeve

Inderdaad: familie De Koning runt ook een restaurant! Eind maart 2012 was de opening van het restaurant - na een grondige verbouwing in de oude schuur - een feit. De oude houten gebinten zijn gecombineerd met een heel eigentijdse inrichting! Dat maakt het tot een uiterst sfeervol restaurant op een schitterende plek! U bent er van harte welkom voor een kop koffie met appeltaart, uitgebreid diner, een heerlijke lunch of een drankje aan de bar!

Natuurlijk wordt er in Restaurant De Koningshoeve ook gewerkt met producten van het eigen bedrijf en van Landwinkel!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.dekoningshoeve.nl