Weten wat er speelt bij Landwinkel de Kastanjeboom? Klik hier voor de evenementen.

Landwinkel De Kastanjeboom – Bunschoten-Spakenburg

In Landwinkel De Kastanjeboom is het goed toeven. De schenkerij is namelijk ook in de Landwinkel gevestigd! Langs de Zevenhuizerstraat in Buurtschap Zevenhuizen (Bunschoten), in het Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland, vindt u de twee bedrijven van familie Van Middelaar. Het primaire bedrijf De Kastanjeboom op nummer 273 met o.a. melkkoeien, varkens en schapen en de boerderij op nummer 281 die de familie zelf bewoont met daarbij op het erf de Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom. Zowel binnen als buiten kunt u daar prima zitten en genieten van een kopje Peeze-koffie of thee. Laat u verrassen met een cappuccino met boerenmelk en natuurlijk iets lekkers erbij of een heerlijke cream tea!

Scoontjes room & rookkaas

Op het melkveebedrijf van De Kastanjeboom wordt de Scoontjes-room gemaakt, ofwel Dutch clotted cream. Een echte zuiveldelicatesse zonder toevoegingen. Heerlijk op een scone met jam bij de High Tea. Clotted cream, zoals de Engelse het hebben bedoeld, is bereid van de melk van de koeien van het melkveebedrijf De Kastanjeboom.

Daarnaast wordt op het erf van De Kastanjeboom op ambachtelijke wijze Boerenkaas gerookt.

In de winkel is er een ruime keus aan uit diverse boerenkazen, zuivel, boerenschepijs, vrije uitloop eieren en nog veel meer lekkers. De Kastanjeboom verzorgt ook relatiegeschenken, kerstpakketten en kerstcadeaumarkten voor bedrijven.

Kiemplekken voor bijzondere momenten

Achter de Landwinkel & Schenkerij De Kastanjeboom vindt u ook vier rustieke ‘kiemplekken’, speciaal ingerichte ruimtes waar de arrangementen plaatsvinden, zoals pannenkoekenbakken op melkbussen. Hier kunt u heerlijk rustig zitten en genieten van de weilanden en de vijver. Unieke plekken voor bijvoorbeeld familiebijeenkomsten, een rustpauze tijdens een georganiseerde fietstocht of brainstormsessies voor bedrijven!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.dekastanjeboom.nl of volg ons op Instagram: www.instagram.com/dekastanjeboom