Landwinkel De Huppe – Zwolle

Aan de Kleine Veerweg 9 te Zwolle vindt u Landwinkel De Huppe, het veelzijdige bedrijf van Alfons en Wilma van Vilsteren. De Huppe is een zelfstandig, agrarisch leerwerkbedrijf, bestaande uit de zorgboerderij, kaasmakerij en natuurlijk een Landwinkel.

Vanaf het begin zijn Wilma en Alfons al actief geweest in het begeleiden van mensen die moeite hebben met het zelfstandig functioneren in de maatschappij. Sinds 2005 is De Huppe een professionele zorgboerderij, waar kleinschalige zorg wordt geboden aan maximaal 12 deelnemers per zorgdag. De deelnemers worden waar mogelijk betrokken bij het werk in de kaasmakerij en de Landwinkel.

Beste jonge boerenkaas van Noord Nederland

Vrijwel elke dinsdagmorgen wordt met enkele deelnemers kaas gemaakt - met veel plezier, veel inzet en passie. De jonge boerenkaas is heel bijzonder, want dit bleek de beste jonge boerenkaas van Noord Nederland te zijn! Natuurlijk kunt u deze kaas proeven en kopen in Landwinkel De Huppe. Naast de producten van eigen boerderij vindt u er een breed assortiment aan streekproducten en andere (h)eerlijkheden.

Boerengolf of klootschieten

Bij Landwinkel De Huppe kunt u ook op ‘sportief gebied’ uw ei kwijt. U kunt namelijk terecht voor een ouderwets partijtje boerengolf of klootschieten. Beide programma’s duren ongeveer anderhalf uur. Bij mooi weer kunt u op het terras voor, tussendoor of na die tijd genieten van een kopje koffie, thee of vruchtensap met heerlijke zelfgebakken appeltaart.

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.dehuppe.nl