Landwinkel de Heus - Zoelen

Midden in de Betuwe, aan de Retsestraat 7 te Zoelen ligt het fruitteeltbedrijf van familie de Heus met op het erf de gezellig ingerichte Landwinkel. In de Landwinkel vindt u naast al het heerlijke verse fruit, de verse groenten en aardappels veel, nog echt pure streekproducten zoals de sappen en dranken, broodbeleg (ambachtelijke jams en stropen), smaakmakers, heerlijk mals vlees, biologische kip, biologisch boerenijs, brood en meel, boerenkaas en boerenzuivel en verse scharreleieren. Natuurlijk ontbreken de seizoenproducten zoals Hollandse asperges, Betuwse aardbeien, kersen, pruimen en rood zomerfruit niet. In de winter is er stevige winterkost zoals boerenkool, zuurkool uit het vat en de bijbehorende ambachtelijke rookworst!

Betuwse Geschenkmanden

Landwinkel de Heus maakt voor u de mooiste cadeaumanden en fruitmanden samengesteld uit het grote assortiment van de Landwinkel. Wilt u een collega, vriend of familielid een verse Betuwse fruitmand aanbieden, dan zijn wij er voor u! De Betuwse Geschenkmanden gevuld met streekproducten vinden hun weg als leuke attentie of verjaardagscadeau maar ook het zakelijke geschenk, bijv. als bedankje voor een spreker of bij een opening/afscheid, doet het bij veel bedrijven in de Betuwe en zelfs daarbuiten erg goed. Bovendien is de Betuwse Geschenkmand van Landwinkel de Heus zeer geschikt als kerstpakket! Een aantal van onze fruit- en geschenkmanden kunt u bekijken en bestellen via onze webwinkel www.betuwsegeschenkmand.nl . Heeft u vragen of zoekt u net iets anders? Neem dan gerust contact met ons op voor een geschenk op maat geheel door uzelf en naar uw wensen samengesteld.

De boomgaard

In de 12 ha. grote boomgaard van familie de Heus worden heerlijke appels geteeld. U kent vast wel de Elstar, Jonagold en bijvoorbeeld de Goudreinet. U kunt ze bij ons aan de boom zien hangen. De teelt gebeurt met respect en aandacht voor mens, natuur en omgeving. Het fruitteeltbedrijf is volledig gecertificeerd wat een gezond en duurzaam product garandeert! Wilt u hier meer over weten en van onze boomgaard genieten, dat kan. Van half april t/m augustus is het mogelijk voor groepen een bezoek te brengen aan ons bedrijf. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.

Nationaal Landschap Rivierengebied

De Betuwe is onderdeel van het Nationaal Landschap Rivierengebied. Hier kunt u o.a. genieten van de bloeiende boomgaarden, boerderijen met uitgestrekte weilanden, dijken en uiterwaarden. Komt u een dagje naar de Betuwe bijvoorbeeld om te fietsen door dit prachtige landschap? Dan kunt u gerust gebruik maken van ons bedrijf als start- of rustplaats.

Kom kijken! Kom genieten! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.betuwsegeschenkmand.nl