Weten wat er speelt bij Landwinkel De Brink? Klik hier voor de evenementen.

Landwinkel De Brink, Vries

Mooie producten, mooie mensen

Is Landwinkel De Brink de mooiste van Drenthe? Het moet haast wel! Een bijzondere winkel, een speciale plek, een verrukkelijk assortiment, maar bovenal: een winkel van mooie mensen. Landwinkel De Brink wordt namelijk gerund door medewerkers en cliënten van Visio De Brink. De zorg voor de winkel en alle boerenproducten uit het assortiment levert dagbesteding op. Als klant ben je hier koning. Je mag rekenen op topservice en een gastvrije ontvangst. Elke dag van de week.

Puur en lekker

Landwinkel De Brink is stoer en warm, met een verwenassortiment van bijzondere en unieke (streek)producten. Leuk en lekker om jezelf of gezin te verwennen, te krijgen of iemand cadeau te geven. Boerenkazen, sappen, siroop, jam, ouderwets snoepgoed, meel, worsten, mosterd, koeken, maar ook cadeaupakketten voor elk budget vind je hier. Voor ieder moment van de dag, voor elke – feestelijke – gelegenheid. Al het lekkers wordt exclusief ingekocht bij de Landwinkel Coöperatie.

Meer dan een bezoekje waard

Landwinkel De Brink is een boeren, gezellige winkel op het terrein van Visio De Brink in Vries. De winkel is er voor bewoners, maar ook voor iedereen ‘van buiten’. Visio De Brink is een instelling voor volwassenen met een verstandelijke en/of visuele beperking of andere beperkingen. Bewoners van De Brink en bewoners uit de omgeving van Vries komen zo op een prettige manier met elkaar in contact

Landwinkel De Brink ligt aan een gezellig pleintje waar je ook een kop koffie kunt drinken. Leuk is de kinderboerderij, een plek waar altijd iets te zien en te knuffelen is. Verder is op het terrein een moestuin, maar ook een speeltuin. Alles is rolstoeltoegankelijk en toegankelijk voor kinderen en volwassenen met een visuele beperking.