Landwinkel De Groene Ham - Vleuten

Net buiten het dorp Vleuten vindt u het fruitbedrijf van Han en Anne-Lies Plomp met op het erf hun Landwinkel De Groene Ham. Op het bedrijf worden diverse soorten fruit geteeld, waaronder appels, peren, kersen, aardbeien, pruimen en bessen. Naast het fruit uit eigen boomgaard, vindt u in de Landwinkel ook exotisch fruit en een zeer ruim assortiment verse groeten en allerlei andere ambachtelijk bereide (streek)producten. Daarnaast hebben ze ook een ruim assortiment cadeauartikelen.

Open dagen en appelplukdag

In juni wordt er ieder jaar een open dag georganiseerd, waarop u heel veel producten kunt proeven, kennis kunt maken met leveranciers en er van alles en nog wat te doen en te beleven valt voor de kinderen.

In september kunt u zelf uw appels plukken op de jaarlijkse appelplukdag – een feestelijk uitje voor het hele gezin! Dat is winkelen bij Landwinkel De Groene Ham overigens altijd, want de kinderen vermaken zich uitstekend in de speelweide met een grote trampoline, twee schommels en gezellig speelhuisje met glijbaan. Ondertussen kunt u genieten van een kopje koffie, thee of puur sap, een ambachtelijke appelpunt of verfrissend boerenijsje op het gezellig terras.

Milieubewust telen

Han Plomp houdt zich vooral bezig met de fruitteelt. De boomgaarden worden op een milieubewuste manier beheerd. Dat betekent dat er zo selectief mogelijk bestrijdingsmiddelen worden toegepast en waar mogelijk gewerkt wordt met natuurlijke vijanden. Dat resulteert in gezond en bovenal lekker fruit!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.degroeneham.nl