Weten wat er speelt bij Landwinkel de Fruitgaard? Klik hier voor de evenementen.

Landwinkel De Fruitgaard – Burgh-Haamstede

Even buiten de bebouwde kom van Haamstede, aan de Bouwmansweg 1 te Burg-Haamstede om precies te zijn, vindt u Landwinkel De Fruitgaard van de familie Van der Maas. Op dit fruitbedrijf is ook een minicamping te vinden op een wel heel bijzondere locatie: midden in de boomgaard!

In de Landwinkel vindt u natuurlijk heerlijke appels en peren uit eigen boomgaard. De eitjes worden iedere dag vers gelegd door de bruine legkippen die een ruime ren tot hun beschikking hebben. Daarnaast zijn er aardappelen afkomstig van een boer uit de omgeving en verder vele andere ambachtelijke producten van collega-boeren uit heel Nederland.

Van alles te zien en te beleven

Bij Landwinkel De Fruitgaard is van alles te zien en te beleven. Bij de minicamping is natuurlijk een fraai speelveld aangelegd, met onder andere een zandbak, schommels en een trampoline. Ook zijn er geitjes, eenden, een konijn en natuurlijk de legkippen.

Workshop snoeien

Maar ook de volwassenen worden niet vergeten! Zo wordt er af en toe een workshop snoeien georganiseerd, waar u zich voor kunt aanmelden. Fruit groeit namelijk niet vanzelf aan de boom! Daar moet heel wat voor gebeuren, onder andere het snoeien. De fruitteler vertelt u precies hoe u uw fruitbomen moet snoeien om de volgende zomer van een schitterende oogst te kunnen genieten.

Appelplukdag – genieten met het hele gezin

De jaarlijkse appelplukdag is altijd weer een feest voor het hele gezin! Samen zoeken naar de lekkerste en mooiste appels en die dan zelf uit de boom plukken… dat kan bij Landwinkel De Fruitgaard!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.defruitgaard.nl