Landwinkel De Eekhoeve - Veenendaal

Aan de rand van Veenendaal vindt u Landwinkel De Eekhoeve van de familie Hardeman. Daar is het altijd één en al bedrijvigheid, want het bedrijf kent wel vier takken: Naast de Landwinkel heeft de Eekhoeve een Zorgboerderij, een eigen productenlijn ‘Bijzonder&Puur’ en een Theehuis waar dagelijks met verse producten wordt gewerkt!

Bijzondere en pure producten

In Landwinkel De Eekhoeve vindt u veel eigen en nog echt pure producten: verse scharreleieren, groente en fruit uit de eigen moestuin en heerlijk mals vlees van eigen koeien, kippen en varkens die op kleinschalige wijze voor het vlees worden gefokt.
Familie Hardeman produceert ook zelf een aantal bijzondere en pure producten onder de passende merknaam ‘Bijzonder&Puur’. Bijvoorbeeld de bekende en overheerlijke Scharrelroom, Veens Kaatje en Private Label.

Pure beleving!

Kom knuffelen bij onze dieren? Zelf bloemen of bessen plukken in de pluktuin? Zelf groente snijden in de moestuin? Het kan allemaal op De Eekhoeve! En een bezoekje aan het Theehuis ‘bij Kees & Sien’ is al helemaal de moeite waard!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!

Bezoek onze website: www.eekhoeve.nl